Καλωσορίζουμε τα προϊόντα της Μονής Μακαριωτίσσης

Εδώ και μερικές ημέρες με χαρά φιλοξενούμε στα ράφια μας τα προϊόντα της Ιεράς Μονής Μακαριωτίσσης.

Η αγάπη στο Θεό, στον συνάνθρωπο και στη μάνα γη, καθώς και οι ανάγκες της Μονής, οδήγησαν τους Πατέρες της Μονής, που ιδρύθηκε τον 12ο αιώνα, να ασχοληθούν με όλη τους τη δύναμη βάζοντας κόπο και προσωπική εργασία στη δημιουργία φρέσκων, αγνών και παραδοσιακών προϊόντων, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Μονής, με συνδυασμό τη σύγχρονη τεχνολογία και τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής.

Το γάλα για την παρασκευή των προϊόντων προέρχεται από ζώα που σιτίζονται με αυστηρά ελεγχόμενες ζωοτροφές από τους ίδιους Πατέρες της Μονής στις σταυλικές τους εγκαταστάσεις. Στην ποιότητα των προϊόντων συμβάλλει και το υψόμετρο της Μονής που είναι 700 μέτρα μαζί με το καθαρό περιβάλλον.

Στα ψυγεία μας θα βρείτε ότι παράγει η μονή:

Γάλα πλήρες, γάλα ελαφρύ, γάλα κατσικίσιο, ξυνόγαλα, και σοκολατούχο γάλα. Θα βρείτε επίσης γιαούρτι πλήρες και με λίγα λιπαρά αλλά και παραδοσιακά φτιαγμένες κρέμες. Βανίλια, σοκολάτα και ανάμεικτη.

Τα προϊόντα της μονής έχουν λάβει 4 βραβεία κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών με τελευταία αυτό του 2019 ως ο καλύτερος προμηθευτής αγροτικών προϊόντων και το 2020 έλαβε το βραβείο αυθεντική γεύσης.

Επισκεφθείτε μας ή κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.

Δεμόντζα

κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα

Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 80 – Μαρκόπουλο 

Τηλ: 2299023665